Osta taidetta ja viihdy netissä!

Taiteen ostaminen netistä on nykyisin helppoa. Klikkaa vain itsesi sopivaan kauppaan ja aloita kotiisi sopivan taiteen valitseminen. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka ostat taidetta näppärästi netistä ja kuinka pääset hyödyntämään myös netin muita viihdepalveluita.

Taidetta netistä

Netistä löytyy monenlaisia taidetta myyviä kauppoja, joista haluamme tässä yhteydessä esitellä yhden erityisen hyvän vaihtoehdon. Tämä vaihtoehto on Taiko – verkossa toimiva taidekauppa, jonka valikoima on erityisen laaja. Löydät tästä verkkokaupasta suomalaista taidetta ja tuhansin kappalein uniikkeja, ainutlaatuisia taideteoksia. Pohjoismaissa asuvia asiakkaita hemmotellaan jopa suoraan kotiovelle tuotavalla toimituksella.

Taikon verkkokaupasta on helppo surffata juuri sellaista taidetta kuin sinä haluat, sillä tuotteet on jaettu näppäriin osioihin. Voit siis helposti surffailla tuotteita erilaisissa kategorioissa, kuten maalaukset, veistokset, valokuvat ja grafiikka. Voit myös tutustua sivuston katsotuimpiin teoksiin ja uusimpiin teoksiin. Näet näppärästi myös sivustolla myydyt teokset. Tällä hetkellä myytyjen teosten joukosta löytyy esimerkiksi Anna Ahon Valonarka-niminen teos, joka myytiin 540 eurolla ja Elina Ruohosen Untuvikot III -niminen teos, joka myytiin 940 eurolla.

Viihdy netissä

Vaikka taiteen ostaminen netistä käykin viihteestä, saatat alkaa kaivata myös muunlaista viihdettä. Hyvä uutinen on se, että netistä löytyy runsaat viihdepalvelut, joita on helppo hyödyntää, missä ikinä oletkin. Monet viihdepalvelut kulkevat näppärästi mukana mobiililaitteessa, kuten Mummys Gold mobile kasino, mikä tekee niiden käyttämisestä erityisen näppärää. Ne kulkevat kätevästi mukana valmiina viihdyttämään sinua juuri silloin, kun sinä haluat. Toinen hyvä esimerkki tällaisesta palvelusta ovat e-kirjat, joita on helppo lukea jopa kännykän ruudulta.

Moni suomalainen viihteen suurkuluttaja odottaa jo kuumeisesti, että Disney+-palvelu vihdoin rantautuu Suomeen syyskuussa 2020. Disney+ ja muut suoratoistopalvelut tarjoavat monipuolista viihdettä dokumenteista elokuviin ja tv-sarjoihin. Niiden parissa viihtyy helposti tuntikaupalla.

Viihdettä löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin. Lapsille on tarjolla jopa opettavaista viihdettä, jonka parissa lapset oppivat hauskan tekemisen lomassa hyödyllisiä asioita. Erilaiset oppimispelit ja -ohjelmat ova tästä hyvä esimerkki. Oppimispelien avulla on mahdollista opiskella esimerkiksi kieliä tai matematiikkaa. Muista kuitenkin valita peli tai ohjelma huolella, jotta se on varmasti laadukas ja lapsen kehitystasoon sopiva!