Esittelyssä taideliike KUVA Tampereelta

Taideliike KUVA:n fyysinen liike toimii Tampereella, Hämeenpuistossa, mutta liikkeen tuotteita on mahdollista ostaa myös verkkokaupan kautta. Näin koko Suomen taideystävillä on yhtäläiset mahdollisuudet nauttia KUVA:n monipuolisista valikoimista. Esittelemme tässä artikkelissa muutaman syyn, miksi kannattaa tehdä taideostokset KUVA:ssa.

Monipuolinen, laadukas valikoima

KUVA:n valikoimat ovat monipuoliset ja laadukkaat, sillä liike kelpuuttaa valikoimaansa ainoastaan arvostettujen ammattimaisten taiteilijoiden teoksia, joista jokainen valitaan huolellisesti. Laadukas taide on suuri ilo niin omalla seinällä kuin lahjaideanakin, joten kannattaa tutustua KUVA:n valikoimiin. Aito, käsityönä tehty taideteos säilyttää hyvin arvonsa ja on siksi taloudellisestikin järkevä sijoitus.

Luotettava palvelu

Taidekaupassa luottamus on tärkeä asia, sillä taidetta ostavan asiakkaan tulee voida luottaa taidetta myyvään kivijalkaliikkeeseen tai taiteen verkkokauppaan sekä liikkeen myyjän asiantuntemukseen tai ammattitaitoon. KUVA on toiminut alalla jo 2004 alkaen, mikä kertoo siitä, että asiakkaat ovat luottaneet sen palveluihin jo lähes 20 vuoden ajan. Suomen lisäksi asiakkaita on ollut ulkomailta saakka. Asiakkaiden 100% luottamuksen saavuttaminen on KUVA:lle kunnia-asia.

Helppokäyttöisyys

Verkko-ostamisen yksi parhaista puolista on helppous. KUVA-verkkokauppa on erityisen helppokäyttöinen. Tämän lisäksi sitä on erityisen kiinnostava käyttää ja selata. Helppoutta lisää se, että maksaminen onnistuu KUVA:ssa pankkikortilla taikka jollakin yleisimmistä luottokorteissa. Toimitukset ovat nopeita ja verkkokaupan näppärä hakukone auttaa asiakasta löytämään haluamansa teoksen. Hakusanana voi käyttää vaikkapa taiteilijan nimeä, teoksen värimaailmaa tai teoksen hintaa.

Taiteilijoita

KUVA:sta löydät monien taiteilijoiden teoksia. Hannu Väisänen, Alice Kaira, Anna Alapuro, Elina Luukanen, Emmi Vuorinen ja Hannu Hyrske ovat vain muutamia esimerkkejä niistä taiteilijoista, joiden töitä on mahdollista ostaa KUVA:n kautta. Tällä hetkellä KUVA suosittelee esimerkiksi Outi Heiskasen My Castle is My Home -teosta, jonka koko on kehystettynä 73 cm x 60 cm. Kehystettynä teoksen hinta on KUVA:n verkkokaupassa tällä hetkellä 490 euroa.

Toinen mielenkiintoinen poiminta KUVA:n suosittelemista teoksista on Emmi Vuorisen La Vie En Rose, jonka koko on kehystettynä 67 cm x 55 cm ja joka maksaa kehystettynä tällä hetkellä 400 euroa. Emmi Vuoriselta löytyy toinenkin upea teos KUVAn suosittelemien teosten joukosta - Kurkistus, joka on kehystettynä kooltaan 33 cm x 34 cm ja joka maksaa kehystettynä tällä hetkellä 220 euroa.