Esittelyssä Taiko

Taiko on yksi parhaista kotimaisista verkossa toimivista taidekaupoista. Kerromme tässä artikkelissa, miksi sinunkin kannattaa harkita Taikoa, jos haluat ostaa kotiisi tai vaikkapa yritykseesi taidetta näppärästi ja hyvään hintaan!

Selkeät kategoriat

Yksi Taikon parhaista ominaisuuksista on sen selkeät kategoriat. Tuotteet on jaoteltu maalauksiin, veistoksiin, valokuviin ja grafiikkaan. Kategorioiden avulla sinun ei välttämättä tarvitse selata koko valikoimaa läpi, jos etsit vaikkapa jotakin tiettyä maalausta tai veistosta tai jos olet kiinnostunut ainoastaan valokuvista. Voit selata tuotteita myös katsotuimpien teosten kategoriasta tai tutustua verkkokaupan uusimpiin teoksiin, jotka löytyvät niille luodusta omasta kategoriasta.

Laaja valikoima

Taikon valikoima on erittäin laaja – se itse tituleeraa itseään jopa laajimmaksi suomalaisen taiteen kaupaksi. Löydät Taikosta tuhansia erilaisia ainutlaatuisia teoksia, jotka toimitetaan sinulle ilman lisämaksua suoraan kotiovellesi, jos asut Pohjoismaissa. Laajasta valikoimasta kertoo myös se, että tarjolla on satojen taiteilijoiden teoksia. Taikossa toimii myös oma taidekuraattori, joka auttaa takaamaan tuotteiden laadun ja sen, että liikkeessä myytävät teokset ovat korkealuokkaista taidetta, jonka on luonut ammattitaiteilija.

Taikosta löytyy monipuolisia sisustusratkaisuja niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Veistokset, maalaukset, valokuvat ja grafiikka tuovat tilaan aivan omanlaistaan tunnelmaa. Monet taiteenystävät rakastavat erityisen paljon vastuullisesti tuotettua taidetta, joka on luotu kestäviin arvoihin perustuen. Uniikki taideteos on jotakin aivan muuta kuin massatuotettu juliste tai vastaava massatuote!

Laadukkuus

Monipuolisuutensa lisäksi Taikon valikoima on myös laadukasta. Taikossa myytävä taide on ammattitaiteilijoiden käsialaa eikä Taikon valikoimiin ole hyväksytty mitä tahansa taidetta, vaan hyväksynnässä on käytetty aivan erityisiä kriteereitä. Kannattaa siis tutustua kaupan laadukkaisiin ja ainutlaatuisiin tuotteisiin.

Tutustu muiden ostoksiin

Taikon hyvä puoli on myös se, että näet mitä muut ovat ostaneet. Voit nimittäin tutustua sivustolla myytyihin teoksiin. Tällä hetkellä myytyjen joukosta löytyvät esimerkiksi Kirsi Hyvärisen Kukinta. Sen myyntihinta oli 760 euroa. Verkkokaupan kautta on myös myyty Elina Ruohosen Untuvikot III hintaan 940 euroa ja Anna Ahon Valonarka hintaan 540 euroa. Katselemalla muiden ostamia teoksia voit saada inspiraatiota myös omiin taideostoksiisi.