Toimitusehdot

Toimitustavat

Tilaamilla tuotteilla on noin viikon toimitusaika maksusuorituksen ajankohdasta riippuen. Toimituksen mukana tuleva pakkauslista toimii niin kuittina, kuin myös todistuksena mahdollisissa palautustilanteissa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Postitoimitus ja postiennakko

Postitoimituksen kulut ovat 8,50 euroa/tilaus. Toimituskulut sisältävät myös kaikki pakkauskulut. Tilaus on noudettava lähimmästä postista noin viikon kuluessa maksusuorituksesta. Kirjekuoreen sopivat tuotteet toimitetaan suoraan perille.

Postiennakolla tilatessasi lisäämme toimituskuluihin 3,50 euron lisämaksun.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun paketti on postitettu, jonka sisältämällä lähetystunnuksella voit seurata tilauksesi toimituksen etenemistä osoitteessa www.posti.fi/lahetystenseuranta.

Nouto Kapriisista

Voit myös halutessa noutaa toimituksen suoraan Galleria Kapriisista. Tällöin vältyt toimituskuluista.

Maksutavat

Tarjoamme tällä hetkellä kolme maksutapaa.

Checkout.fi (Luottokortit ja pankkotunnukset)

Käytössämme on Checkout.fi maksunvälityspalvelu, joka mahdollistaa kaikkien pankkien maksupainikkeet, osamaksun, laskun, sekä myös yleisimmillä luottokorteilla. Checkout on Suomen johtava verkkomaksuvälittäjä, ja tarjoaa kuluttajille ostoturvapalvelun ilman lisäkustannuksia, joka takaa kuluttajille turvallisen maksutapahtuman.

Maksu pankkipainikkeilla:

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla:

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Tilisiirto

Voitte maksaa tuotteet tilisiirrolla, jolloin saatte noin yhden arkipäivän sisällä sähköpostiisi viestin joka sisältää tilinumeron sekä viitenumeron maksusuoritusta varten.

Postiennakko

Tuotteet voi myös maksaa postiennakolla. Näin tuotteet maksetaan postista noudon yhteydessä ja toimituskuluihin lisätään 3,50 euron suuruinen postiennakkomaksu. Pidätämme oikeuden veloittaa lunastamattomista paketeista aiheutuneet kulut.

Tyytyväisyystakuu

Sinulla on mahdollisuus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta (kuluttajansuojalain mukaisesti). Tuotteen tulee olla täysin samassa kunnossa kuin toimituksen vastaanottaessaan.

Palauta osoitteeseen:

Galleria Kapriisi
Hämeenpuisto 25
33210, Tampere

Sinun tulee ilmoittaa nimesi sekä tilinumerosi suorituksen palauttamista varten. Asiakas on vastuussa aiheutuneista palautuskustannuksista. Myös tuotteen palautuksen seuranta, sekä suorituksen palauttaminen tilille kuuluvat asiakkaan velvollisuuksiin, joten ota heti yhteyttä jos palautus ei ole saapunut tilillesi kolmen viikon sisällä palautuksestasi.