Näyttelytilat

Galleria Kapriisi tarjoaa näyttelytilaa Kuopiosta Kauppakadulta läheltä taidemuseota, kulttuurihistoriallista museota ja VB valokuvakeskusta. Kauppakatu on Kuopion pääkatu, joka johtaa torilta matkailusatamaan. Katu on etenkin kesäaikaan vilkas turistikatu sataman matkailulaivaliikenteen ja monien tapahtumien ansiosta.

isompi näyttelytila isompi näyttelytila pohjakuva

Galleria Kapriisi on Kuopiossa Kauppakadulla lähellä taidemuseota, kulttuurihistoriallista museota ja VB -valokuvakeskusta. Kauppakatu on Kuopion pääkatu, joka johtaa torilta matkailusatamaan. Katu on etenkin kesäaikaan vilkas turistikatu sataman matkailulaivaliikenteen ja monien tapahtumien ansiosta.

Galleria Kapriisi sijaitsee katutasossa ja sen kokonaispinta-ala on 124 m2, josta näyttelytilojen osuus on n. 53 m2. Etu näyttelytila on 38 m2 ja taka tila 15 m2 . Isommassa tilassa on yksi 2.40 m leveä ikkuna ja yksi 1 m leveä ikkuna, joka on Kauppakadulle. Taka osassa on yksi 0,5 m leveä ikkuna, joka on sisäpihalle päin.
Lisäksi galleriaan kuuluu n. 25 m2:n myymälä taidelahjoja ja taiteilijatarvikkeita sekä toimistoa varten. 30m2 Taidelainaamoa ja myyntikokelmaa varten.Gallerialla on myös kehystyspalvelu ja se on Suomen Galleristit ry:n jäsen.

Näyttelyaika on 3 viikkoa. Näyttelytilan peruskulukorvaus sisältää näyttelytilan vuokran ja valvonnan sekä näyttelyluettelon ja lehdistötiedotteen kopioinnin. Jos galleria hoitaa kutsukorttien painatuksen, kutsujen ja lehdistötiedotteen postituksen, julisteiden painatuksen sekä muut ylimääräiset palvelut, näistä aiheutuneet kulut lisätään gallerian peruskulukorvaukseen.

Myyntiprovisio on 30 % + alv 22% myyntihinnasta.

NÄYTTELYTILA ON 53 m2 jossa 33 juoksumetriä ripustustilaa.

3 VIIKKOA 1150€ / sis alv 22%

Myyntikokoelman puolella esittelemme grafiikkaa, pienoisveistoksia, keramiikkaa, koruja, pienikokoisia akvarelleja ja öljymaalauksia. Otamme teoksia myyntitilille. Grafiikan, maalausten ja veistosten myyntiprovisio on 30 %+alv 22%, keramiikan, ja korujen myyntiprovisio on 40 %+alv22%. Taidelainaamoon otamme myös töitä, työt tulee olla kehystettyjä, proviisio näistä on 35% ja se sisältää alv:n.